Bejelentés


TAIPAN-EZO Az élet a lélek utazása


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
Az oldal folyamatosan bővül, gyere vissza később is! Ja, és szavazz légyszíves a kedvenc szerződre! (bal oldalt alul)

 

Köszöntelek Téged Taipan ezoterikus honlapján! Tervem, hogy pszichológia és ezoterika témakörökben színvonalasabb cikkeket jelentessek meg ezen a weboldalon, összehozva így a különböző irányzatok híveit. Fontosnak tartom, hogy megpróbáljak rávilágítani az úgymond földöntúli dolgok ésszerű és józan magyarázatára.Természetesen én sem vagyok mindentudó, inkább elgondolkodtatásra szánom az írásaimat, így aztán nyugodtan írjatok Kedves Olvasóim, hogy pontosítani tudjuk a dolgokat.

 Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Nemeth Janos [ 2010-03-15 13:05 ]

Szia megszunt a www.magiak.5mp.eu oldal
helyete van egy nagyon jo oldal ami meg alakitok most de folyamatosan bovul.
www.marduk.mlap.hu
kiteheted ha szeretned ezt isTaipan [ 2009-09-16 01:44 ]

Kedves Kati !

Örülök hogy tetszett az írásom, és persze válaszolok a kérdésedre is. Azt kérdezted, hogy hogyan szeressük önmagunkat? Marha egyszerű! Kezdd a dolgot a a gondolataiddal. Bizonyára te is hallottál már a gondolataink hatásáról és manifesztálóképességéről. Nos, a gondolatok az érzelmi állapotunkat is befolyásolják. Tehát csak annyit kell tenned, hogy minden gondolattoddal kedvesnek kell magadhoz, és ez viszonylag rövid idő alatt megteszi a a hatását. Ha figyeled a gondolataidat, akkor észreveheted, hogy van közöttük rendszeresen visszatérő is. Ezekkel teremtetted eddig az életed (ez volt a karmád). De bármikor kezedbe veheted az irányítást, és merőben új életet "programozhatsz" magadnak. Dédegesd magadat a gondolataiddal, és minél több és több szeretet lesz benned, annál közelebb az egod elvesztése. Hajrá!
Soltész Katalin [ 2009-09-14 21:13 ]

Nagyon örülök annak ,hogy erre az oldalra is eljutottam !Ilyen szép össze álítást még nem olvastam ,amit Te leírtál a pszichológiáról ! / Igen neurózishoz vezet ! De mi is az ? Az már sajnos egy pszihés betegség egyik formája ! / Valóban jó volna szeretni önmagunkat ! / Hogyan szeressem Önmagam ? / Még egyszer gratulálok írásodhoz ! KatiNemeth Janos [ 2008-12-14 00:27 ]

Hello tenek be neked meg pa oldalt egyet mik konyveket tartalmaznak a masik meg most van keszuloben de erdemes bele nezni.
www.magiak.5mp.eu
www.utolso.mlap.hu
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!