Bejelentés


TAIPAN-EZO Az élet a lélek utazása


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Az asztrológiának az eredete a homályba vész, a mai modern pszichológiához képest sokkal patinásabbnak mondható, ehhez képest a modern világ ezerszer elátkozta már. Pedig nem lehet azt mondani, hogy megvizsgálhatatlan és misztikus marhaság lenne. Életemben először körülbelül 12 éves koromban találtam rá erre a tudományra, és már akkor éreztem, hogy ebben lehet valami (történetesen az én bak jegyem elemzése közben). Alaposabban csak középiskolás koromban rágtam bele magamat, ekkor már egyre több és több bizonyságot láttam az égitestek hatásaiból. A tapasztalatgyűjtésem asztrológiából még mindig folyik, de már többször feltettem a kérdést, vajon mi okozhatja a bolygóállások személyiségre gyakorolt hatását? Vannak jelenségek, amik közismertek, például a hold által okozott dagály-apály jelenség, de az, hogy egy ember tudatára ekkora hatást gyakoroljon valami, az igencsak fontos dolog lehet.

Az égitestek még azt is befolyásolják, hogy hogyan nézünk ki fizikailag. A nyilasoknak, és a kosoknak legtöbbször szürkéskék szemük van, míg például a vízöntőknek gyakran zöldeskék (ez az uránuszi szempár). Az oroszlán hölgyeknél gyakorta előfordul a tengerkék szem, vagy például a mérlegek feje általában kerekdedebb a szokásosnál. A skorpióknak pedig gyakran két hosszúkás ránc között található a szájuk. Szepes Mária karakterológiával foglalkozó könyve, a Smaragdtábla, nagyon alapos és jó jellemzését adja a csillagjegyeknek.

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!