Bejelentés


TAIPAN-EZO Az élet a lélek utazása


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Ahogy a többi témában, itt is arra törekszem, hogy a furcsa jelenségek magyarázatát találjam meg. Először is a homeopátiával kezdeném.

A homeopátia lényege az volt, hogy a gyógyszert extra nagy higításban kell meginnia a betegnek, tulajdonképpen a medicinának csupán az információját, tehát a rezgéseit kell elfogyasztania. Azt lehet mondani, hogy szárazanyag tartalma a löttynek nincs is. Mégis hat. Azt nem lehet mondani, hogy valami placebohatás lehet az oka a dolognak, mivel állatokon is bevált. Ide kapcsolódik az az érdekes dolog is, hogy ha egy pohár vízre rámondogatjuk az ördög, Hitler, gonosz, vagy ilyen negatív dolgokat, akkor megváltozik a kristályszerkezete, és persze akkor is, ha az angyal, öröm, jóság szavakkal tesszük mindezt. No és természetesen a pozitívan feltöltött víz gyógyító hatású, míg a rossz víz romboló. Ezt nevezhetjük egyfajta gyógymágiának is (a mágiában ismert jelenség egy tárgy feltöltése bizonyos információval). Ugyancsak érdekes dolog, hogy ha például egy pohár vízbe különböző színű kartonpapírt teszünk, akkor egy kis idő elteltével a víz elfogyasztásával a színnek megfelelő hatást váltja ki az illetőből. Ha vörös szít használunk, akkor az felrázza az ivó embert, ha viszont mondjuk kéket, akkor nyugtatólag hat a lé.

Másik hasonló jelenség a nemeskőgyógyászat. Ebben az esetben is az anyag (jelen esetben a kő) rezgései okozzák a gyógyulást. Minden betegségre külön követ kell alkalmazni. A nemesköveket bizonyos időközönként meg kell mosni, hogy a rákerült éteri piszoktól megszabaduljon (megjegyzem, hogy az a legjobb, ha a víz hideg, mert az jobban vezeti az éteri anyagot). A nemesköveket általában nyakláncon vagy karkötőn szokás hordani.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!